Rehab

“Only a kind person is able to judge another justly and to make allowances for his weaknesses. A kind eye, while recognizing defects, sees beyond them.”

It's all about...

Cica erau odata ca niciodata doi prieteni..un baiat si o fata. Buni prieteni ei,asa in esenta,pana a intervenit intre ei, pe de o parte un fel de dragoste si pe de alta parte "pofta". Sau mai bine zis,dorinta de a avea inca pe cineva pe "lista" dar nu pentru ce era ea si pentru cum gandea,ci pur si simplu pentru satisfacerea lui fizica si eventual a orgoliului de baiat. A profitat de faptul ca ea era vulnerabila si avea incredere in el,doar erau prieteni foarte buni,ce naiba?A profitat de faptul ca trecea printr-o perioada mult prea dificila pentru ea si era dispusa sa faca infinit de compromisuri, gandindu-se ca poate nu o sa iasa cum a planuit el, ci o sa fie in sfarsit bine si pentru ea. Din pacate nu a fost asa. Si era logic sa se intample asta. Au inceput sa se certe, el se purta cu ea ca si cum in sfarsit a avut-o,si-a terminat treaba si cu ea...NEEEEXT!!! Asa a si fost. El si-a schimbat semnificativ comportamentul tocmai ca sa o aduca pe ea la disperare si sa o faca pe ea sa cedeze nervos. Ca in filmele cu prosti,trebuie sa recunosc. Tot ea a avut bila neagra, pentru ca nu avea dreptul sa reactioneze asa. Oricum, esenta e ca ei s-au certat. De vreo 5 ori trebuie sa recunosc. Ei nu-i parea rau de ce ar fi putut sa fie; la urma urmei a mai trecut prin asta si se resemnase.Stia ca era prea frumos sa fie adevarat. Ei ii parea rau ca "s-a prabusit" iar. Ultima oara cand "s-a prabusit", i-au trebuit 8 luni de zile sa se ridice. Si este incredibil cum inchisese ochii la cei din jurul ei si il vedea numai pe el. Era sa-si piarda prietenii din cauza asta. Dar mereu a avut noroc de cei mai deosebiti prieteni, care desi s-au simtit nedreptatiti, dupa ce nu a mai avut pe nimeni, i-au fost alaturi si au sustinut-o. Se gandeste si acum ca parca toata faza asta e dintr-un film: fata se tine dupa baiatul care nu o apreciaza, ignorandu-l pe cel care intr-adevar stie cine este ea si vede in adancul sufletului ei, nu in adancul decolteului. Asa va fi mereu. Ea o sa fie cu cine nu trebuie si o sa aiba o viata plina de regrete. Este valabil si pentru el. Asa ne este sortit unora. In fine, astazi ea si-a bagat mintile in cap pentru totdeauna si s-a detasat de el. Din toate punctele de vedere. El e un caz pierdut si doar un element nesemnificativ al Planetei care ajuta doar la procreere care efectiv nu merita atentia ei. Ea este mult prea evoluata spiritual si cateodata intelectual pentru el, care saracutul incearca sa fie ce este ea. Inca o data,din pacate, nu ii reuseste. Sa ajunga la acelasi nivel spiritual cu al ei, ii sunt necesare 50 de reincarnari. Oricum, totul este bine. Ea o sa plece departe, dar nu foarte, insa indeajuns de departe cat sa nu mai simta nimic. Va fi doar ea cu ea si atat si se va simti extraordinar. Pentru ca cunoscut pe altcineva...Ma intreb daca povestea o ia de la inceput.Depinde doar de ea cum o sa "curga" filmul...


darren hayes-insatiable
Asculta mai multe audio Muzica

1 comments:

Ce pot sa spun...deosebita fata din poveste.Tot respectul pentru ea.Cat despre el...bafta in perpetuarea speciei..desi cred ca no sa aiba prea mult succes.Well,o merita.

 

Post a Comment